آبان ۱, ۱۴۰۳
نمایشگاه ملی صنایع دستی

زنان صنعت گر هرمزگانی در سی و ششمین نمایشگاه ملی صنایع دستی

رئیس اداره خلاقیت و فن آوری های نوین شهرداری بندرعباس گفت: صنایع دستی دارای اهمیت فرهنگی و اقتصادی بسزایی است که مورد اول منجر به حفظ میراث، مهارت و پیشرفت هنر می شود و در دومی، اشتغال، ارزش افزوده بالا، استفاده از سرمایه کم و پتانسیل صادراتی را شاهدیم. سمیه صمصام پور در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به حضور هنرمندان جهانشهر خلاق بندرعباس در نمایشگاه ملی صنایع دستی، افزود: صنعت هنرهای دستی، این پتانسیل را دارد که به افزایش اشتغال زایی و درآمدهای غنی کشور منجر شود.

وی صنعت نمایشگاهی را پدیده ای چند وجهی دانست که دامنه تأثیرگذاری آن بر مبادلات بین المللی و توسعه اقتصادی کشورها بسیار با اهمیت و مؤثر است.

صمصام پور تصریح کرد: پتانسیل اشتغال بالا، سرمایه گذاری کم و ارزش افزوده بالا از جمله مزیت های ارزنده صنایع دستی است که این ویژگی ها، صنایع دستی را به یکی از بخش های مطلوب در روند رشد و توسعه اقتصادی هر کشور در حال توسعه، تبدیل می کند.

وی ادامه داد: در عصر جهانی شدن، همزمان با ادغام اقتصادهای جهان، کالاها بیشتر تجاری می شوند و از این رو صنعتگران و هنرمندان با حضور در نمایشگاه هایی همچون نمایشگاه ملی صنایع دستی فرصت بسیار ارزنده ای جهت معرفی و دسترسی به مخاطبان کشورهای دیگر خواهند داشت تا آثار هنری خود را در معرض نمایش بگذارند.

رییس‌ اداره خلاقیت و فن آوری های نوین شهرداری بندرعباس اظهار کرد: حضور هنرمندان و صنعتگران صنایع دستی در نمایشگاه ها در سطوح ملی همچون سفری تجاری به کشورهایی که در نمایشگاه حضور دارند، محسوب می شود، چرا که علاوه بر بازدید کنندگان محلی، دیگر کشورهایی که در نمایشگاه حضور دارند نیز می‌توانند یکی از طرف‌های تجاری محسوب شوند.

به گزارش برقع به نقل از ایسنا، سی و ششمین نمایشگاه ملی صنایع دستی با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و نمایندگان کشورهای قطر، عراق، ژاپن، اندونزی، تاجیکستان، قزاقستان، مالزی، روسیه، ونزوئلا، عمان، امارات، سوریه، ترکیه، آذربایجان، ارمنستان، لبنان، الجزایر، چین، گرجستان و هنرمندان و صنعتگران حوزه صنایع دستی کشور ۱۸ لغایت ۲۱ بهمن ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار شد و هنرمندان و صنعتگران برجسته شهر خلاق بندرعباس، بستک، بندرلنگه در رشته های گلابتون دوزی، حصیر بافی، صنایع دستی دریایی و رو دوزی های سنتی در چهار غرفه این نمایشگاه دست سازه های فاخر خود را در معرض دید علاقه مندان و بازدید کنندگان قرار دادند.

منبع: ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *